groot

Manege Groot in vogelvlucht


Manege Groot, aangesloten bij de FNRS, ligt in Egmond aan den Hoef dicht bij schitterende duinen en strand voor uren rijplezier. Menig ruiter en amazone heeft bij ons al met genoegen een buitenrit gemaakt. Vele komen dan ook regelmatig terug om juist in dit gedeelte van Nederland (een unieke omgeving van polders, duinen en strand) nogmaals buiten te rijden en te genieten van de prachtige omgeving.

Wij verzorgen uiteraard ook paardrijles voor beginners en voor gevorderden ruiters, voor jong tot oud. Deskundige instructeurs verzorgen onze lessen op het gebied van springen en dressuur. Ook kunt U terecht voor privé-lessen. Tijdens de lessen wordt U niet alleen de techniek van het paardrijden geleerd, maar ook het op- en afzadelen, de verzorging en het rijden van buitenritten komen aan de orde. 

Bij de manege zijn tevens een Carrousel- en Voltige- vereniging aangesloten. 

Vele ruiters en amazones maken met plezier gebruik van onze pensionstalling als een goed onderkomen voor hun rijdier. Men kan gebruik maken van de faciliteiten als de binnenmanege, enkele ringen buiten, een afspuitplaats en een gezellige kantine. Manege Groot organiseert door het gehele jaar heen veel activiteiten: dressuur-, spring- en carrouselwedstrijden, strand- en duinritten, ponykampen thuis en elders in het land, etc. etc.

Voor trouwerijen, feesten en partijen beschikken wij over een ruim assortiment rijtuigen, van luxe Landauer tot paardentram.
Speciaal voor bedrijven en verenigingen kunnen, naast het gebruik van de paardentram, paardrijlessen en buitenritten worden georganiseerd om bijvoorbeeld een personeelsfeest of verenigingsuitje een extra dimensie te geven.

Al onze mogelijkheden kunt u nader bekijken door gebruik te maken van het keuzemenu aan de linkerkant van de pagina.Wilt U meer informatie dan kunt U bellen of mailen naar Manege Groot, we staan U graag te woord!

Manege Groot
Herenweg 154
1934 PC Egmond aan den Hoef
Tel. 072-5061907

info@manegegroot.nl

Aangesloten bij FRNS