groot

Pensionstalling  

     

Naast alle activiteiten die Manege Groot biedt, is het ook mogelijk om van onze pensionstalling gebruik te maken. Pensionstalling kan per maand, maar ook per nacht geboekt worden. Dus gaat u op vakantie naar de kust, neem dan gerust uw paard mee. Het is bij Manege Groot in goede handen. (alleen mogelijk in de zomer maanden)

Er wordt hierbij uit gegaan van een complete verzorging. U kuntgebruik maken,( indien er geen lessen gereden worden) van de binnenrijbanen, of de buitenrijbaan. Wilt u uw paard los laten of longeren, dan kan dat in de daarvoor bestemde losgooibak en longeerbak. Ook kunt u gebruik maken van de afspuitplaats en (afgesloten!) zadelkamer. U krijgt tevens een eigen kastje toegewezen waar u uw overige spullen in op kunt bergen. Dit zit bij de pensionprijs inbegrepen.

Kosten van dierenarts en hoefsmid komen voor rekening van de eigenaar.

Weidegang is ook mogelijk, dit is echter niet kosteloos. U kunt er voor kiezen of u uw paard/pony het hele jaar of een seizoen weidegang naast de pensionstalling wilt aanbieden. Het naar buiten zetten en binnenhalen zit bij de prijs inbegrepen. De paarden/pony's gaan dagenlijks tussen 10.00 - 17.00 naar buiten.

U kunt ook deelnemen aan groepslessen, voor pensionklanten geld een gereduceerde prijs.

 

Wilt U over onze mogelijkheden verder geïnformeerd worden, neem dan contact op met Manege Groot, tel. 072-5061907 of stuur een mail.

Aangesloten bij FRNS